Blog

Promofilmpje?!

Hey guys!
In opdracht heb ik een promofilmpje – in mijn geval een mukbang gemaakt!
Het is een korte preview van alles wat te vinden is op mijn blog (eten dus).
Enjoy my mukbang and my face ;).

Kus,
Constance

Continue reading “Promofilmpje?!”

Advertisements

Gastblog: Geen liefde voor eten?

Dit blogbericht is geschreven door Iris! Haar eigen blog gaat over scouting (ook ik heb een berichtje voor haar geschreven!). Wil je dit zien? Klik dan hier om een kijkje te nemen op haar blog!

Hoi! Een blogbericht schrijven in het thema van een ander, in dit geval liefde voor eten. Het klinkt een stuk makkelijker dan het is! Want hoe kun je ergens over schrijven als je deze passie echt niet deelt.

Continue reading “Gastblog: Geen liefde voor eten?”

Gastblog: Ervaring Hello Fresh!

Dit blogbericht werd geschreven als gastblog door Iris! Haar eigen blog gaat over scouting, als je een kijkje wilt nemen op haar blog, klik dan hier!

Hoi! Ik studeer in Eindhoven, werk elke dag in het weekend en heb twee dagen in de week Scouting. Voordat ik in Eindhoven naar school ging voetbalde ik ook nog eens drie keer in de week. Niet alleen ik maar ook de rest van het gezin hebben een drukke planning. We hebben geen “vaste kok” thuis als je dat zo kunt noemen. Tegenwoordig wordt deze taak over ons alle vier verdeeld. Zoals ik dus al zei is er niet vaak de tijd om uitgebreid te koken en iets nieuws uit te proberen.

Continue reading “Gastblog: Ervaring Hello Fresh!”

Bourgondiërs

Om wat meer te weten te komen over andere bourgondische studenten en te ontdekken hoe zij omgaan met hun bourgondische lifestyle tijdens hun studie, heb ik Kaylee Spronck geïnterviewd! Klik om haar blog te bekijken!

kaylee

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Kaylee. Ik ben 21, student commerciële economie en woon samen met mijn vriend in Maastricht.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben gaan bloggen omdat ik altijd te horen kreeg dat ik leuk schrijf. Ik ben dol verliefd op Maastricht, eten en drankjes en zo was het onderwerp van mijn blog geboren. Ik vond het heerlijk om mijn liefde voor het Bourgondische leven te delen met anderen. Tevens vond ik het goed binnen het straatje van mijn opleiding passen.

Ik zag op je blog dat je niet meer actief bent op je WordPress pagina, wat is de reden daarvan?

Ik ben gestopt vanwege de grote concurrentie. Om je blog te laten groeien en gelezen te laten worden moet je veel tijd en soms zelfs geld investeren. Die tijd had ik niet meer door school. Onwijs jammer, want ik had er veel plezier in.  Dus ik zeg maar zo, I’ll be back!

Waarom wil je van echte bourgondische student naar normale student gaan?

Dit is puur praktisch haha! Mijn doel is momenteel echt mijn diploma halen zodat ik kan gaan doen wat ik echt heel tof vind, zoals bloggen. Dat bourgondische is natuurlijk wel de aard van het beestje, dus voor een wijntje en een lange avond tafelen ben ik nog steeds te porren ;-).

Continue reading “Bourgondiërs”

What.. Mukbangs?!

Nu denken jullie vast: what the f are Mukbangs? Mukbangs zijn vlogs waarin iemand of meerdere mensen een voorraad aan eten halen en dit opeten, je kunt dus meekijken terwijl deze mensen hun maaltijd dus opeten. Ondertussen proberen ze t vertellen over vanalles en nog wat (meestal over hun leven, maaltijd en wat ze meemaken).

Nu ben ik echt verslaafd aan Mukbangs. Er zijn ook mensen die geen andere vlogs maken dan Mukbangs, maar ook vloggers als Anna Nooshin, Monica Geuze etc. doen mee aan deze trend. Ze halen ze bijvoorbeeld sushi (heel erg populair om Mukbangs mee te doen, ook my favorite), McDonalds, Surinaams… Noem het maar op en ze maken er een Mukbang over.

Continue reading “What.. Mukbangs?!”

Alcohol en calorieën

Heerlijk vind ik het, na een lange week school, leren en werken naar mijn vriend in Roermond gaan om te gaan stappen met zijn vrienden. Meestal beginnen we met een spelletje 30 seconds, een kaartspel of verzinnen we iets anders, maar datgene wat zeker niet ontbreekt dan, is alcohol. Wijn, bier, whiskey (cola), rum … Noem het maar op, het is er allemaal. Ikzelf drink meestal wijn (wit, rosé of rood, alles vind ik heerlijk), cocktails, whiskey cola (my love) of baco (my other love). Ik drink nooit bier (alleen fruitbier, ik ben een vrouw duh) – ondanks het lange gezeur van vriendlief, heb ik hier nog niet aan toegegeven. Nu zou je denken dat zo’n 20-tal drankjes (die er zeker wel doorheen gaan tijdens een avondje stappen hihi) niet zo schadelijk zijn voor de lijn, maar wat als ik nu eens de proef op de som zou stellen?

Continue reading “Alcohol en calorieën”