Over

Welkom bij SMAAK! Dit platform gaat over een normaal Limburgs meisje dat haar zoektocht naar gezond eten en een ‘healthy lifestyle’ zal delen met jullie! Deze blog is ontstaan door mijn liefde voor eten. Simpelweg liefde voor eten.
Waarom SMAAK? Smaak omdat ik van smaak hou, van proeven en uitproberen.

FOUNDER

IMG_0796Ik ben Constance, 19 jaar en studeer Communicatie aan Fontys Hogeschool Eindhoven. Ik woon in Maastricht en reis dus iedere schooldag heen en weer!
Normaal eet ik middelmatig tot ongezond. Ik ben een enorme fan van McDonalds, de bourgondische lifestyle en heerlijk uit eten gaan. Ik ben hier ook mee opgegroeid: van mama moest ik altijd mijn bordje leegeten als klein kind, anders kreeg ik geen toetje. Mijn hele familie is bourgondisch, dus elk familiefeest is 1 groot eetfestijn, waar ik erg blij mee ben! De liefde voor eten is er dus met de paplepel ingegoten.

VRIJE TIJD

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te gaan sporten: ik doe vooral mee aan Les Mills groepslessen bij Club Pellikaan – lekker intensief en motiverend. Daarnaast werk ik ieder weekend als opschepper bij de Smakery in Maastricht. Ik werk hier pas sinds kort en het werk bevalt me heel goed! De Smakery is een lunchroom/ijssalon in het centrum van Maastricht. Naast dit baantje besteed ik mijn vrije tijd ook aan mijn werkzaamheden bij JONGR., dé jongerenraad van Maastricht.

ETEN

Zoals al eerder vermeld heb ik een passie en liefde voor eten. Of het nu eten is in een sterrenrestaurant, fastfood, een opwarmmaaltijd of een boterham van mama: ik kan genieten van al het eten. Ik ben wel een langzame eter: wanneer ik uit eten ga of gewoon lekker op de bank zit met een pizza of een bordje stamppot, ik geniet van mijn eten tot de laatste hap, op mijn tempo.

Ik hoop dat jullie allemaal veel plezier beleven bij het lezen van mijn blog!

Kus
Constance

Advertisements